Volume: Kauko Röyhkä

Fri 29Jan

Pitkän linjan rock-muusikko ja kirjailija, karismaattinen Kauko Röyhkä avaa Volumen keikkavuoden tunnelmallisesti intiimillä Doo-Bop Clubilla 29.1. 2016.

Kauko Röyhkä on ehtinyt yli 30 vuotta jatkuneen uransa aikana ihastuttaa ja vihastuttaa Suomen kansaa sanoituksillaan, jotka ovat toisinaan koetelleet sovinnaisuuden rajoja, mutta ovat myös pitäneet sisällään mystisyyttä, tunnelmallisuutta ja huumoriakin.


röyhkä

Rock-klassikko ”Steppaillen” on Kauko Röyhkän ensimmäinen albumi, joka on julkaistu jo vuonna 1980. Tämän jälkeen tuottelias sanoittaja on ehtinyt julkaista useita albumeita eri kokoonpanojen kanssa. Monet hänen sanoittamistaan kappaleista ovat tunnettuja, mutta muun muassa ”Paha maa”, ”Paska kaupunki” ja ”Lauralle” ovat saavuttaneet klassikon aseman Kauko Röyhkän tuotannosta.

Viimeksi Röyhkä esiintyi Doo-Bop Clubilla Volumen järjestämänä vuonna 2011 osana "Vanhemmat Valtiomiehet" -konserttisarjaa, ja silloin ilta oli loppuunmyyty, joten kannattaa olla ajoissa asialla lipun ostossa myös tällä kertaa!

INFO:
Kauko Röyhkä @ Doo-Bop Club
Perjantaina 29.1.2016
Ennakkoliput: 13€ (Volumen jäsenet 11€) + 2€ palvelumaksu
Liput ovelta: 15€ (Volumen jäsenet 13€)
Ennakkoliput: Studio Ticket & Prisma

K-18
Ovet aukeavat klo: 21.00
Showtime: 22.30

Return to Event list