Musik & Talang

Thu 19Sep

Kickoff & Marey + Bachelor Of Hearts

Musik & Talang ordnar kickoff för årets festival och kongress med bl.a. paneldiskussion om diversitet i musikbranschen och liveframträdanden av Marey (FI) & Bachelor Of Hearts (FI)!

19:00 Keynote: Annah Björk (SE)
Presentation av boken "Ni måste flytta på er".

Sedan slutet av 90-talet skriver, analyserar och pratar Annah Björk om populärkultur, musik och samtid. I dag syns hon främst i TV4 Nyhetsmorgon och som musikskribent på Svenska Dagbladets kultursidor. Annah är aktuell med boken "Ni måste flytta på er".

19:15-20:00 Paneldiskussion: Diversitet i musikbranschen

Vid första anblick kan en kreativ yrkesgren som musikbranschen uppfattas som inkluderande, tillgänglig och öppen för alla. Men hur ser det ut med mångfalden och jämställdheten i musikbranschen i Finland, Norden och världen idag? Vi öppnar upp ämnet, dissekerar missförhållanden och diskuterar kring hos vem ansvaret ligger för att främja jämställdheten.

Moderator: Hanna Nordenswan (FI)
Panelister: Annah Björk (SE), Annika Oksanen (FI)

20:00 Konsert: Marey (FI) + Bachelor Of Hearts (FI)

Genom sin musik och berättande skapar Marey starka känslolandskap. Det gör hon med hjälp av rösten, drömsk soundscape och organisk instrumentering med inslag av 80-tal.

Bachelor Of Hearts gör funkig synthwave med starka influenser av den franska housescenen från 00-talets början. Våren 2019 släppte BoH debutalbumet "Stay With You" på amerikanska NRW Records.

--- --- ---

Dörrarna öppnas: 18:00
10/8 €, fritt inträde för Musik & Talang-deltagare med Musik & Talang-pass och The Doo-Bop Clubs medlemmar.

Köp ditt Musik & Talang-pass på musiktalang.fi

 

Return to Event list